Jo mindre og buttede de er, jo mere delikate og hapse-lækre bliver de. - med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
6 gange, så stykkerne blev små og delikate, så de passede lige ind i en mund'haps. - lavet med kærlighed og skumfiduserJeg har altid været en hund efter p-tærter, og da snakken ude på praktikskolen her den anden dag gik på p-tærter, ja så måtte jeg selv lige prøve at bakse dem sammen
Og ja – det ser sååå simpelt ud på fjernsynet, på youtube og hvor man nu ellers falder og lækre, delikate madvideoer – men jeg lover jer… Det er det ikke
Den klassiske og delikate japanske ret er både billig og enkel at lave selv. Når du først har lært de grundlæggende principper, tager det ikke så lang tid at tilberede disse maki-ruller
Intet andet skal der til, og så har du den mest delikate ret med bønner. Bønner med hvidløg. Jeg har altid elsket den her opskrift på bønner med hvidløg, som min søster har udviklet
- både sprøde og bløde på en gangOg hvis du lige nu sidder og tænker - hvordan kan det mon lade sig gøre, ja så ved jeg det ikke helt selv, men sådan er disse cookies altså - og samtidig er de ret så delikate
Dagens delikate salat er foruden grønkål og rosenkål også tilsat rosiner, granatæble, avokado, lidt groft hakket peanuts, salt, peber lidt citronsaft og lidt flydende honning – for det var det jeg lige havde ved hånden
Krustader er små, sprøde butterdejsskåle, som er gode til delikate appetizere. Høns i asparges – Når familien samledes til jule-, påske- eller søndagsfrokost i slutningen af 50’erne, starten af 60’erne, var det næsten altid sikkert som amen i kirken, at der blev serveret tarteletter med høns i asparges – lavet fra bunden
Det lykkedes ikke bare at lave nogle delikate vafler, der smager himmelsk, men vaffeljernet skal blot tørres over med en fugtig klud, da vaflerne slap med det samme
Så kast dig over de ultra sunde delikate rødder, der kommer lige fra jord til bord. Rødderne til al godtI rodfrugter er der masser af vitaminer og mineraler