Del opskrifter

Honningkager del 1.

Honningkager del 1.

Jeg lover at dele mine erfaringer med Jer, uanset hvad resultatet bliver. Jeg har lavet en stor portion dej, da jeg har planer om at dele honninghjerter ud til familie og venner… Man kan sagtens nøjes med den halve portion, den skulle række til omkring 20-25 små honningkager. Men alt dette vil jeg komme nærmere ind på i del 2
Kostrådgiver del 1

Kostrådgiver del 1

Da jeg fredag morgen meget nervøs og lidt ondt i maven, endelig havnede på min stol i undervisningslokalet kom den første lettelse

Del din musik med mig

Jeg håber, at I til gengæld vil dele din favoritmusik med mig og hinanden, så vi sammen kan få udviddet vores musikhorisont

Del 3:3 - Cardigan med mønster (færdig!)

Så kom den sidste del af cardigan-projektet, nemlig at sætte kanter på trøjen. Skift til glat strik og strik 1 runde, hvor der tages 4 m ud jævnt fordelt
Hyldebærsaft – del 1

Hyldebærsaft – del 1

Hyldeklaserne hænger tungt og modent rundt i hegnet. Det er blevet tid til at lave hyldebærsaft. Med en blanding af vemod og lettelse kan man gå i gang med den sidste omgang bærplukning i år
Julekonfekt 2014 2. del

Julekonfekt 2014 2. del

en rigtig glædelig jul. Del pecannødderne i to. Mere konfekt. fra weekendens projekt, får I i dag. Nogen Mette Blomsterberg bliver jeg aldrig, det er jeg alt for utålmodig til
Hyldebærsaft – del 2.

Hyldebærsaft – del 2.

Nu er bærrene dryppet af, og det er tid til at finde de fine flasker frem. Skold flaskerne og skyl dem med atamon for at undgå mug
Il bello dell’autunno

Il bello dell’autunno

Ingredienserne blev lagt i en stor bunke, og fire af os blev udpeget til at deltage, fordi vi (med Susannes ord) var “de største madører” i flokken
Snebolde er bare en del af julen!

Snebolde er bare en del af julen!

Jeg ELSKER at finde sundere alternativer til de “almindelige” søde sager. For at du ikke skal sidde med en kedelig pose gulerødder, imens alle andre sidder med snebolde, klejner, konfekt osv
Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Nytårsmad 3.0 - Del 3/3 - Dessert (chamangne&chokolade Dessert)

Nytårsmad 3.0 - Del 3/3 - Dessert (chamangne&chokolade Dessert)

Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen

Mine kogebøger del 2

J. e. g. t. r. o. d. m. a. k. u. n. l. i. b. ø. f. M. h. æ. s. å. y. I. ,. H. v. p. j. S. 3. D. /. N. 1. 0. 8. F. ". R. G. B. A. -. P. O. E. L. c
Sommerferie i Provence Del 1

Sommerferie i Provence Del 1

Cote de Boeuf – en fantastisk udskæring der stadig sidder på benet og med sin marmorering er et særdeles smagfuldt stykke kød

Konrads vej til verden, 2 del

BadekaretKl var næsten 2 da jeg endelig kom ned i karet, jeg havde virkelig ondt, og skulle lige vænne mig til tanken om, at jeg ikke kunne få noget mod smerterne