Hvis du har lidt dej i overskud, kan du gemme det og bruge det til at bage pandekager med. Min mission med bloggen er netop at vise at sund mad kan smage dejligt
Dejenstilles lunt, og står og hviler en halv times tid ved stuetemperatur. Herefter opvarmes en blinispande, og dejen fordeles i "hullerne" som er smurt med smør og olie
min sygdom i maven er det ikke noget, jeg spiser særligt tit, og da jeg den sidste måned har haft et kraftigt tilbagefald, har det været minimalt med at udfordre maven med lækkerier
Rør godt undervejs, tildejen er tyktflydende. dej per blinis, som almindelige pandekager. Olien i dejen gør at de godt kan steges på en tør pande, men hvis de brænder på eller hænger fast i panden, steg dem da i olie
- Blandt vand i, tildejen har en tyk, flydende og "klistret" konsistens. Det resulterede i en portion hjemmelavede, gluten- og mælkefrie blinis, til et stykke røget laks, med frisk salat og endda kogte, grønne asparges - mums