Kog imenspiskefløden op og lad den køle af i fem min. Jeg fik straks lyst til at gentage successen, så da Jakob lavede pandekager i går morges, lavede han lidtflere og så lavede jeg citroncrementil
Tryk huller ned idejen og kom rigeligt med olivenolie, rosmarin og havsalt på. Jeg købte den egentlig mest for at få opskriftenpå deres gode brød og den helt utrolig gode tiramisu
Efter jeg er flyttet, har jeg nemligikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt påønskelisten), og da jeg gerne villebikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrifttil – super nemme og æltefrie
Sprøde boller med hampefrø er utrolig lette at lave, da dejenhurtig røres sammen i en skål som dækkes til med film og kommer påkøltilbollerne skal bages
Sprøde boller med hampefrø er utrolig lette at lave, da dejenhurtig røres sammen i en skål, som dækkes til med et låg og kommer påkøltilbollerne skal bages
De bliverdejligt sprøde udenpå og saftigeindeni. De søde kartofler rives groft og kommes idejen, og det giverbollerne en smule sødme og holder dem fugtigei længere tid
) Jeg rørte derfor en dej sammen igår aftes, smed den påkøl natten over og bagte så disse lækre og svampede rugbolleri morges - opskriften får I som altidlige herunder
Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den påkøl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Lad dejen hæve i en skal natten over påkøl. Skær boller ud af dejen og placer dem på en bageplade ( man kan med fordel bruge en flutes bageplade hvor der er huller i )
Efter en time har dejen hævet og du ruller den ud på bordet i ca. Det betyder ikke, at jeg ikke også er varm fortaler for dem iwienerdej med flødecreme i, men for mig er det bare ikke helt rigtigefastelavnsboller