De opskrifter

De berømte "idiot sikre" boller.

De berømte "idiot sikre" boller.

I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Confit de canard

Confit de canard

Så da han for nylig havde fødselsdag, ville han meget gerne have forie gras og confit de canard. (Hvor får dedet fra
De perfekte havregrynskager

De perfekte havregrynskager

Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
DE LÆKRESTE SMÅ KUGLER

DE LÆKRESTE SMÅ KUGLER

De ser ekstrem syndige ud ikk. Men det er de slet ikke. De er sunde, nærende og så smager de samtidig himmelsk
Confit de canard - andeconfit

Confit de canard - andeconfit

4 andelår1 liter andefedt (eller smagsløs olie som vindruekerne, oliven, raps osv. 4 andelår. 1 liter andefedt (eller smagsløs olie som vindruekerne, oliven, raps osv
De allerbedste kanelsnegle

De allerbedste kanelsnegle

Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
De lækreste havregrynskugler - glutenfri

De lækreste havregrynskugler - glutenfri

omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
De blødeste burgerboller

De blødeste burgerboller

Spørger du mig hvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs. Stil en af de to ting foran mig, og du får et vådt smækkys lige midt i panden
De lækreste chokoladeboller

De lækreste chokoladeboller

Chokoladeboller og varm kakao – Efterår, kom bare an. Det er efterårsferie og mange af vores små unger er hjemme fra skole og institution
Chokoladekage de luxe, volume II, nu med mandelmel

Chokoladekage de luxe, volume II, nu med mandelmel

For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse