Alle danskere ved nok godt, hvad leverpostej er. Dyrlægens natmad er oprindeligt et stykke smørrebrød med fedt, leverpostej, sky og tynde skiver saltkød – de rå løgringe er først kommet til senere
Danskesmørrebrød. De fleste har vel vært i Danmark og spist gode danske smørbrød. De blir ofte servert med rugbrød, men det er smak og behag, bruk det brødet du liker best
Sprød bund, mazarinmasse, tyndt lag chokolade, flødecreme og danske jordbær. I fredags fik jeg endelig Christian hjem igen, efter han i en lille uges tid havde været i Irland i forbindelse med arbejdet
Dansk kirsebærsovs blandet. nogle stykker smørrebrød og fortæller om, hvad der hører til hvad. Hvis hele portionen er til ris á la mande, kan man koge en flækket
De sidste mange uger har de haft cirkus som tema i dansk, og i løbet af hele sidste uge, havde de haft besøg af en fra Det flyvende kuffertcirkus til at hjælpe dem med at lave forestillingen
Vi har en klar favorit, som vi faktisk laver året rundt, men den er ekstra god om sommeren, da man kan servere søde danske jordbær til, hvilket smager så skønt
Nu sætter Hotel- og Restaurantskolen jagten ind på at finde Danmarks allerbedste smørrebrød. Derfor søger vi nu deltagerne til konkurrencen om at kunne lave det ypperste smørrebrød - skal du være med
Fx bestiller han gerne en gang smørrebrød til, når han kommer tilbage til sit hotel om aftenen som en natmad, når han er rundt i det danske land til shows og lignende
Smuchi er en sammentrækning af smørrebrød og sushi , jeg syntes at det er fantastisk lækkert , det kan være rigtig tungt det danske stykke smørrebrød , her er der mulighed format smage meget mere af de lækre sager
Denne ret er naturligvis rigtig god som tilbehør til en traditionel dansk julemenu med and, brunede kartofler og sovs, men den kan også nemt bruges sammen med medisterpølse, frikadeller eller andet, og gerne som pynt/topping på et stykke smørrebrød
Med Aamanns til frokost har han givet os et fantastisk værktøj til at få genintroduceret smørrebrødet og frokost på niveau over håndmadder og kebab, hvor det er gledet lidt ud af dagsprogrammet, og et væld af inspiration til allerede erklærede smørrebrødsjunkies og frokostentusiaster
Smørrebrød behøver ikke (udelukkende) være de samme gamle danske travere, så her er en hurtig præsentation af nogle varianter jeg lavede til en frokost for nylig, til fri inspiration
Mikkel Ræv tog mine sidste to Gammel Dansk, og det var ganske forfærdeligt ikke at have nogle høns. Havearbejde kalder på smørrebrød - og "Sol over Gudhjem" er en af mine klare favoritter