På det tidspunkt, var der kun et meget lille og meget, sagt på godt dansk, røvsygt udvalg i butikkerne, når det kom til glutenfri varer og endnu færre ting, når der ikke måttet være sukker eller laktose i, men da jeg først kom i gang, var det faktisk ikke så slemt, og jeg vil vove at påstå, at det er blevet nemmere i dag
På det tidspunkt, var der kun et meget lille og meget, sagt på godt dansk, røvsygt udvalg i butikkerne, når det kom til glutenfri varer og endnu færre ting, når der ikke måttet være sukker eller laktose i, men da jeg først kom i gang, var det faktisk ikke så slemt, og jeg vil vove at påstå, at det er blevet nemmere i dag
Jeg har taget udgangspunkt i Brian Wansinks “Mindless Eating” (pådansk. I et forsøg fandt man ud af, at personer der blev mætte af at spise en burger med en stor hakkebøf følte sig lige så mætte ved at spise en burger med den halve mængde kød i bøffen, hvis burgeren var fyldt med salat, tomat, løg osv
Grøntsager i danske klassikere. Måske også på vægten… Spis fx kødsovs på en bund af revet gulerod og kål, eller den lette løsning med en steak bare med et par store bøftomater