Hvis du ikke har en dampkoger, kan du placere et dørslag over en gryde med kogende vand. Placer en asiatisk bambus damper over en gryde med kogende vand, kom et stykke bagepapir på bunden prikket med en masse huller og damp bollerne i cirka 10 minutter med låg på dampkogeren
Thaimad er noget af det bedste, jeg ved. Der findes mange glimrende retter inde for dette køkken, og heldvigvis er mange af disse også nemme at tilberede
Endnu en smagfuld thairet, som er hurtig og nem at tilberede. Retten er dejligt cremet og enormt mættende - to kvaliteter i dette måltid mad, som absolut ikke skal undervurderes
Vi hører og læser enormt meget om sund kost, hvad vi skal spise for det ene og det andet. Da vi fik cancer tæt på i familien, fik vi en række artikler om gode kostråd fra Find Mølgaard Andersen i Skive, som har sat sig meget ind i forskeres alternative løsninger
Så er det tid til at komme i “blues hjørnet” og vise lidt af essensen af Kreoler- og cajun-køkkenet. Smagfuld, på mørk roux-basseret sauce – det er Gumbo Ya Ya guf og nok til vennerne kommer på besøg
Dansk madblog med hjemmelavet is og lækre madopskrifter.
Læg pakkerne i en stor dampkoger og damp i 3 ½ til 4 timer. - 6 personer. 1 kg skinkesteg500g saltet smørfisk24 taro blade (eller spinat blade)18 ti_bladeSkær svinekød og fisk i 6 stykker hver