2 gode store stykker frisk kulmule med skind Smør Olie Salt Peber 1 spidskål 2 spsk sesamfrø Grovpasta Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte. 1 spidskål
Hakkebøf, bløde løg, ristede svampe og dampetspidskål. Smør og olie til stegning. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Anret spidskål på de smørristede brødskiver og læg en dampet og en stegt rødspættefilet på hver. Strø resten af rødspættefileterne med salt, fold og damp dem i vand (evt
En sprød og fedtfattig, grov bund med masser af dampet spinat, frisk laks, asparges og hytteost-top. (LINK) Der er en grund til, at jeg kalder dette smørstegtespidskål for det perfekte tilbehør
Dampet laks i ovn. Portions anret laksen medspidskål-salaten og de stegte kartofler. Læg dem i et fad med bagepapir med skindsiden nedad, og krydr med salt og peber
Sæt en stor gryde over med vand salt og smør og bring det i kog. Tilsæt smørret til lagen og kog den ind til en tykkere sauce, der hænger ved kødet - det kan sagtens ske mens kødet bliver liggende i gryden
Kødboller i tomat, pasta til og dampet romanesco. Stegt lever, ovnkartofler og let stuvet spidskål. I mellemtiden må vi lade os nøje med hengemte vintergrøntsager, og importvarer