Dampet torsk iovn. Prøv også vores ovnbagtelaks, hvis du bare ikke kan få nok af laks). Lakselasagne – Ingredienserne er få, men smagen er ikketil at tage fejl af
Ferdigdampetsvinestek. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laksifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Ferdigdampetsvinestek. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laksifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Legg laks, torsk, reker og blåskjell utover i en stor langpanne. Laks, torsk og blåskjell. Du kan dampe retten istekeovn uten funksjonen kombidamp også
Dampet rosenkål til. Ovnbagtlaks og rodfrugtfad. Andelår iovn. Ser frem mod en uge, hvor det er mig, der laver mad alle dage – og samtidig læser lektier med mellembarnet
Dampetlaks med sauce verte og fransk ragout for madelskereDette er en helt igennemvidunderlig ret og er med de super delikateartiskokker - efter minmening - en af de skønneste repræsentanter for det franske køkken, som absolut er en lørdag aften værdig
) Bag pakkerne iiovneni ca. Tilberedning af laks. ) Derefter fordeles de sammen med courgetter, forårsløg, tomater, mandler og timian på de fire stykker bagepapir og marinaden fordeles over grøntsagerne