Kom en dampet og en stegt fiskefilet på hvert stykke. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Blåskjellene er ferdig dampet ♫♪. Jeg er SÅ glad i skalldyr ❤. Kraften fra damping av blåskjell blir så god -og er nydelig å bruke som basis for gryter og supper
Dampetfiskefilet med spinat og femkorn. ) Server med dampet broccoli. ) Læg fiskefileterne med skindsiden opad, fordel spinaten på dem og krydr dem med salt og peber
Fisk, ja det skulle være så sundt og vi bør spise det et par gange om ugen. Men vi har nok alle en oplevelse med kedelig fisk, en filet der er fyldt med panering og så stegt tør på en pande