Damp i gryde egner sig bedst tilfisk og grøntsager (som skal have kort tid), men hvis du tilberederiovn med enten damp eller kombidamp, er det lettere at kontrollere tilberedningen, så du også let kan lave andre typer kød – og endda bruge damp, når du bager
hasselbackkartofler – dampedegrøntsager og brun sovs. Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt iovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem indi butterdej og varme det iovnen
Derudover kan du servere dampedegrøntsagertil. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Servér dem sammen med ketchup og hjemmelavet mayonaissetil en saftigveggieburger, veggiedeller eller, som knasende tilbehørtilfarverige salater og pandestegte grøntsager
Hvis du ikke kender konceptet buddha bowl så er det kort sagt en skål med base på gryn eller korn og så toppet med en masse forskelligegrøntsagertilberedt eller friskt, og evt
Hvisdine mørbradbøffer skal serveres som middagsret, kan jeg varmt anbefale at servere med kogte kartofler og andre kogte eller dampedegrøntsager – gerne med bidi – og lidt surt, f
Til andestegen hører sig kogte kartofler, dampedegrøntsager, brunede kartofler og rødkål. Gudskelov og tak for at vor tidsovne er så store, at viikke er nødt til at bringe anden – eller gåsen, som det jo ret beset var i den gamle julesang – til bageren for at få den stegt i hans store ovn