D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
B. e. k. l. a. g. r. d. t. h. v. i. å. b. ,. m. n. j. s. y. o. f. u. z. H. –. J. p. æ. c. M. I. -. ). D. N. ø. L. V. C. (. 3. 2. 1. /. K. F. P. ‘. ’. 5. S. 4. 0. E. T. A. Ø. G. O. w. +. R
Lækkert med store daim/chokolade stykker i. Jeg lavede, med hjælp fra mor, jo selv is til i lørdags. Selvom det er en dyr omgang, så smager det bare helt fantastisk
På den måde har du utrolig hurtigt og nemt en sukkerfri opskrift på en is, uden at du har fjernet elementer som kan påvirke konsistensen af det færdige resultat
Daim. En favorit is herhjemme. Rør alt sammen undtagen Daim og. Hvisisen laves til gæster bruger. Tag ca ¼ fra og kom så Daim og chokolade i – kom det i Jelloringen,
Æggehviderne piskes stive til man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggemassen falder ud. Daimene hakkes i mindrestykker, som tilsidst vendes i ismassen