Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Tilsæt derefter dadlerne til en foodprocessor eller minihakker (en blender kan til nød bruges) og blend, indtil du har en klæbrig og sammenhængene masse
Hak dadlerne i små stykker og kom dem i blenderen sammen med kokos olie, kokosmel og citronsaft. 250 gr dadler u/sten200 gr groft kokosmel2 æg Ca. 250 gr dadler
Jeg havde en masse dadler liggende efter en familiefødselsdag og der er vist ingen tvivl om at jeg elsker at lave snacks med dadler, så jeg eksperimenterede lidt og resultatet blev dadler fyldt med en mandelpuré lavet af mandler, skyr og lidt salt
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gør dem lettere at blende. Tag dadlerne af panden og blend mandlerne, tilsæt derefter de øvrige ingredienser og blend det hele til en ensartet masse
Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat med granatæble og dadler. Bland broccoli med løg i tern, granatæble og dadler i små stykker
Den sprøde grønkål indeholder en masse gode ting som fibre og vitaminer, og så fungerer den rigtig fint sammen med de saftige æbler, de søde dadler og de ristede valnødder
Fjern stenene fra dadlerne, og kom dem op i blenderen. 122 friske dadler. 1Til 22 stk 80 g havregryn 80 g mandler 22 friske dadler 3 spsk romessens 2 tsk vaniljepulver 4 spsk kakaopulver 2 spsk kokosmel Pynt kokosmel FedtfattigKom havregryn og mandler i en blender eller minihakker, og blend det til helt fint ’mel’