Æble + dadler + kanel + en smule vand. Simpelt og lækkert slik til både børn og voksne. De kan eksempelvis spises som fredagsslik, eller bruges som farverigt pynt på en dessert
Man hakker nødderne groft og bagefter dadlerne til en klistret masse. 10 dadler. 10 dadler. Det tager kun 2 minutter at lave og efter 2 minutter er de væk
Disse rugkugler er super nemme at have med og så smager de ovenikøbet også skønt, er både sunde og dejligt søde i smagen, så man føler næsten at man spiser almindeligt slik
Slik gjør du. Det søte innslaget av dadler, gir de revne røttene straks et mer eksotisk preg. Ha i klementin skåret i mindre biter, dadler (uten stein) i tynne strimler og finhakket bladpersille
Fjern stenene fra dadlerne. 5 dadler (de semi-friske fra grøntsagsafdelingen i supermarkedet). 5 dadler (de semi-friske fra grøntsagsafdelingen i supermarkedet)
Der skal være plads til en søndagssnegl eller lidt fredagsslik. Jeg mangler lige de der 5 kilo inden jeg synes at jeg kan tillade mig at hoppe i en bikini igen, hvilket betyder at jeg er begyndt at skære lidt ned på de søde sager – i hvert fald kager og slik i hverdagene. 150g dadler uden sten
Kør dadler, mandler, kokosolie, appelsinsaft og –skræl, kanel, havsalt og peber på en foodprocessor i et par minutter, indtil du har en jævn masse, der minder lidt om marcipan i konsistensen
Det skal dog understreges, at det stadig er "slik" da dadler jo indeholder store mængder frugtsukker, men de kan dog stadig nydes i moderate mængder med god samvittighed