Tilføj den hakkede chokoladeog kør det kort i blenderen. Chokoladen grofthakkes. Tilsæt derefter agavesirup eller honning, vaniljepulver og halvdelen af dadlerne
Jeg kom i tanke om, jeg havde læst en opskrift på dadelkugler / Snickers kugler – som IKKE smagte af dadler, men af de lækre saltede peanuts, peanutbutter og det lækre mørke chokoladeovertræk
Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad. opskrifter af med dadler, de opskrifter kommer her. Opskriften på peanutstykker har jeg fundet hos Stinna og opskriften på daddelkugler med kaffe har jeg fundet på Jensens Madblog
Mos dadlerne med en gaffel og rør det sammen med honning, kaffe og tahin. Fordel kuglerne på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade (de flyder ikke ud i ovnen, så her kan du selv bestemme tykkelsen)
Normalt spiser jeg ikke dadler, og var derfor også lidt skeptisk over for disse kugler. De smager dog ikke vildt meget af dadler, men giver blot noget sødme og er med til at give den konstistens der gør at ‘dejen’ ikke går fra hinanden
Hak peanuts ogdadler så fint/groft, som du synes. Hvis du vil have en endnu sundere men ligeså lækker version, kan du prøve at halvere eller helt at udelade peanutbutter, da dadlerne er “snaskede” nok til få massen til at hænge sammen i sig selv
dadler. Tril derefter til kugler eller små barer. Overtræk med en god smeltet chokoladeog pynt evt. Og ideen med at få lidt ekstra antiinflammatoriske fødevarer integreret i vores måltider, er en fordel både mht
Blend dadlerne til ukendelighed og tilsæt så de resterende ingredienser. Herefter trilles massen til kugler, eller æg og overtrækkes med hvid chokoladeog drysses til sidst med rå lakridspulver
Dadlerne har samtidig også en dejlig sødme i sig selv, så derfor undlod jeg ogsåchokoladen. - en skøn og sund snackFor efter først at være blevet lækkersulten og derefter blevet en inspireret af Ditte, som har bloggen TheFoodClub, ja så måtte jeg altså også få bugt med min rest af dadler, som har fyldt lidt i mit køleskab den sidste tid