Udover at komme det på æbler, grød eller bare at spise det med ske (ja, sig hej til en kæmpe nøddesmør-fan), så fyldte jeg friske dadlermed mandelsmørret, dyppede dem i smeltet mørk chokolade og dryssede med grofthakkede, ristede mandler
Tilsæt nu dadlerne, kakao og vanillepulver og blend igen til du får en ensartet masse. Du kan følge bloggen og være opdateret med Ugens Opskrift, som er min personlige anbefaling, eller være opdateret når der kommer nye opskrifter samt give mig feedback og komme med idéer til, hvad du ønsker jeg skal lave på bloggen, gennem nedenstående link
karamelfyld af dadler og peanutbutter som i denne opskrift. For mit vedkommende er den idéelle fastelavnsbolle en "almindelig" bolle, fyldt med nougat, marcipan og chokolade
200 g dadler (de bløde af slagsen). 1 spsk cashewnøddesmør (eller evt en anden type nøddesmør). 200 g dadler (de bløde af slagsen). 1 spsk cashewnøddesmør (eller evt en anden type nøddesmør)
– Mandler/mandelsmør smager lidt som marcipan sammen meddadler og hasselnødder/hasselnøddesmør smager som nougat sammen meddadler og kakao eller chokolade
Hak chokoladen og dadlerne groft og bland det sammen med nøddeblandingen. Spis skiverne/muffins’ene som de er eller med en god økologisk smør eller nøddesmør
Tilsæt dadler og rosiner lidt efter lidt. Det kan være hårdt for foodprocessoren, med bare bliv ved. Dadler, mango, bananer, smoothies, friskpresset juice m
16 tørrede dadler, udblødte. 50 g crunchy peanutbutter eller anden nøddesmør. 1) Blend bananer og dadler til puré. 5) Sæt dejen på en bageplade beklædt med bagepapir med to spiseskeer. 16 tørrede dadler, udblødte. 50 g crunchy peanutbutter eller anden nøddesmør
Ind imellem bruger jeg også den meget simple løsning med et par dadlermednøddesmør i til at tilfredsstille en sød tand – du kan se lidt af mine eksperimenter i indlæggene her og her