Jeg havde en masse dadler liggende efter en familiefødselsdag og der er vist ingen tvivl om at jeg elsker at lave snacks meddadler, så jeg eksperimenterede lidt og resultatet blev dadlerfyldtmed en mandelpuré lavet af mandler, skyr og lidt salt
Grød er altid et hit til morgenmaden og gerne med forskellig slags topping og fyld. friske dadler. Du kan spise et stykke af den bagte grød til morgenmad med lidt skyr på toppen og frisk frugt ved siden eller nyde den som eftermiddagskage
Tilsæt dadel (dadler), kakaopulver og appelsinsaft og blend igen. Efter jeg, for en lille måned siden eksperimenterede i køkkendet med mine vanilleis-muffins, blev jeg så glad for bunden og vanillecremen som combi, at jeg videreudviklede lidt på idéen
Jeg brugte en silikone isterningebakke med hjerteudformninger. Kom lidt chokolade i bunden af formene, kom derefter fyldet i, og hæld chokolade over igen til sidst
Udover at komme det på æbler, grød eller bare at spise det med ske (ja, sig hej til en kæmpe nøddesmør-fan), så fyldte jeg friske dadlermed mandelsmørret, dyppede dem i smeltet mørk chokolade og dryssede med grofthakkede, ristede mandler
Først hakkes mandlerne groft, hvorefter dadlerne tilsættes og det køres grundigt sammen. Fyld. Forleden lavede jeg denne lækre raw cake med blåbærcreme som ovenikøbet også er glutenfri og vegansk
Selvom de smager syndigt lækkert, er de faktisk ret sunde og fyldtmed gode sager. Ideen til disse snickers muffins fik jeg fra Ditsen, men jeg har egentligt taget udgangspunkt i mine egne morgenmadsmuffins med banan