Mos dadlerne til en ensartet masse. Tag 4 dl græskarmos over i en anden skål og bland det med kokosolien, lad det stå og hvile mens de andre ingredienser forberedes
Blend 5 dl mandler med 1 dl pekannødder, til du får nøddemel ud af det, og vend 1dl (eller lidt mere) friske dadler i små stykker i melet. Tilsæt 1/2 tsk salt og ditto natron, 2/3 dl smeltet kokosolie/smør og 2/3 dl ahornsirup/honning, 1 tsk vanillepulver og 2 æg, rør det hele sammen i hånden
½ dl kokosolie. The post Glutenfri Græskarkage med dadler appeared first on Glutenfri Start. 1 hokkeido græskar (4 dl bagt græskarkød) 10 store saftige dadler uden sten 4 æg 1 tsk. kanel 2 ½ dl fint kokosmel (kokosfibre) ½ dl kokosolie 1 dl grofthakkede […]. 10 store saftige dadler uden sten
Disse er lavet på dadler og valnødder, da begge er gode og sunde basis ingredienser i det sunde køkken og fordi de begge er nogle gode smage, som spiller rigtig godt sammen – Noget som er sødt og noget som er lidt mere bittert i smagen
Smelt kokosolie og honning, fx i en mikrobølgeovn og rør det sammen med nødderne. Denne bagte grød er dog ikke i nærheden af kage – den er fyldt med gode sager som havregryn, pærer, varme krydderier, søde dadler og sprødt nøddeknas på toppen
Hæld dem op i en skål eller lignendeUdsten dadlerne og kom dem i op i en foodprocessorenKom det kogende vand i og blend vand og dadler til en sammenhængende masseKom hasselnødderne, kakao, kokosolie, salt og hasselnøddepasta (eller -likør) op i daddelmassen og kør det hele til en glat masseEr massen meget blød, så kom lidt mere kakao i
Start med at blende bananer og dadler med lidt rismælk til en tyk masse. 100 g udstenede dadler. 2 spsk kokosolie. 100 g udstenede dadler. 2 spsk kokosolie
Kør dadler, mandler, kokosolie, appelsinsaft og –skræl, kanel, havsalt og peber på en foodprocessor i et par minutter, indtil du har en jævn masse, der minder lidt om marcipan i konsistensen
Blend dadler, kokosolie, vand og æg i en foodprocessor eller minihakker. 250 g dadler. 1 stor spsk kokosolie. Hvis du bruger tørrede dadler, skal du starte med at overhælde dem med kogende vand, lade dem trække i 10 minutter og duppe dem tørre med køkkenrulle