Hak dadlerne i små stykker og kom dem i blenderen sammen med kokos olie, kokosmel og citronsaft. Lad kagerne køle af og kom smeltet mørk chokalade på og pynt med hakkede usaltede pistacienødder
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gør dem lettere at blende. Tag dadlerne af panden og blend mandlerne, tilsæt derefter de øvrige ingredienser og blend det hele til en ensartet masse
Start med at blende dine dadler og abrikoser med appelsinsaften, så det bliver en blød dej. I weekenden holdt min søde veninde fødselsdag og i den anledning skulle der kage på bordet, masser af kage
Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Tilsæt derefter dadlerne til en foodprocessor eller minihakker (en blender kan til nød bruges) og blend, indtil du har en klæbrig og sammenhængene masse
Madopskrifter › Kager › Sunde kager. Fjern stenene fra dadlerne, og kom dem op i blenderen. 122 friske dadler. 1Til 22 stk 80 g havregryn 80 g mandler 22 friske dadler 3 spsk romessens 2 tsk vaniljepulver 4 spsk kakaopulver 2 spsk kokosmel Pynt kokosmel FedtfattigKom havregryn og mandler i en blender eller minihakker, og blend det til helt fint ’mel’
Bounty kagen består af en lækker, næsten brownie-agtig bund lavet på dadler, havregryn og kakao, et saftigt kokosfyld og mørk chokolade med et lille drys havsalt, der knaser på toppen
Form 8 kager på en plade og bag dem i 20 min ved 200° varmluft. På billedet er de serveret med alpro blåbær yougurth med chaifrø på toppen, en lille håndfuld mandler og 2 dadler