Dadler friske opskrifter

Daddel/kokos kager

Daddel/kokos kager

Hak dadlerne i små stykker og kom dem i blenderen sammen med kokos olie, kokosmel og citronsaft. 250 gr dadler u/sten200 gr groft kokosmel2 æg Ca. 250 gr dadler
Baconsvøbte dadler

Baconsvøbte dadler

Dadler i bacon er egentlig en spansk tapasret, men når noget smager så lækkert, kan man snildt spise det året rundt
Salat med granatæble og dadler med gedeost og parmaskinke

Salat med granatæble og dadler med gedeost og parmaskinke

Jeg har her valgt at komme dem ovenpå en salat med masser af friske og let syrlige granatæbler. Jeg er ret vild med kombinationen af dadler fyldt med gedeost, rullet i parmaskinke og bagt i ovnen, så de bliver sprøde udenpå
Rødkålssalat med frisk og tørret frugt

Rødkålssalat med frisk og tørret frugt

125 g friskedadler eller bløde figner (evt. 125 g friske brombær, evt. Snit rødkålen meget fint.  . Kog rødbederne, tag skallen af og skær dem i tern
Romkugler med dadler og havregryn

Romkugler med dadler og havregryn

Fjern stenene fra dadlerne, og kom dem op i blenderen. 122 friskedadler. 1Til 22 stk 80 g havregryn 80 g mandler 22 friskedadler 3 spsk romessens 2 tsk vaniljepulver 4 spsk kakaopulver 2 spsk kokosmel Pynt kokosmel FedtfattigKom havregryn og mandler i en blender eller minihakker, og blend det til helt fint ’mel’

Sunde pandekager med dadler

Så står den endnu engang på pandekager, denne gang med dadler til den søde tand. 2 dadler (hakket fint). 2 dadler (hakket fint)
Ovnbagt grød med æbler og dadler

Ovnbagt grød med æbler og dadler

friskedadler. Ovnbagt grød med æbler og dadler (4 pers. 40 g friskedadler. 1/3 af æblet i tynde både til pynt på toppen og resten i små tern, hak nødderne groft og skær dadlerne i mindre stykker
Lun spidskålssalat med æble, dadler, mynte og sesamfrø

Lun spidskålssalat med æble, dadler, mynte og sesamfrø

Spidskålet bliver hurtigt svitset på panden, så det er lunt men stadig sprødt og knasende, og så bliver det vendt med saftige æbler, masser af frisk mynte, søde dadler og ristede sesamfrø, og det smager virkelig skønt – sådan lidt mellemøstligt inspireret