Kværn dadler og figner i foodprocessor og bland dem i æggene. 200 gram soltørrede dadler. 200 gram soltørrede figner. 200 gram soltørrede dadler. 200 gram soltørrede figner
figner, dadler og vand blendes til en tyk masse med kokosfedt og appelsinsaft og skal,. 200 g friske, udstenede dadler. 200g figner. Husk at selv om den smager godt så skal man jo ikke spise hele kagen på en gang… der er jo trods alt en del tørret frugt i den … 200 g friske, udstenede dadler. 200g figner
Start med at blende dadler og figner sammen med rom til det er en blød dej. 300 gram friske dadler. 50 gram tørrede figner. 300 gram friske dadler. 50 gram tørrede figner
18-20 dadelkugler Ingredienser 250 g friske dadler u. sten 100 g cashew- eller macadamianødder 100 g tørrede tranebær eller figner 1 tsk vaniljepulver eller 1 vaniljestang 50 g groft kokosmel Fremgangsmåde Hak dadler, nødder, tranebær og vanilje godt sammen i en foodprocessor eller en minihakker