Vær grundig således at der kommer masser af stegeskorpe på kødet, da det kun vil gøre saucen bedre. Jeg må tilstå, at jeg ikke er specielt stor fan af denne årstid, men det hjælper lidt nu hvor december snart står for døren
Jeg intervalgriller altid culotte og cuvette, det tager ikke meget længere tid og resultatet bliver tydeligt bedere, desuden er det en fin undskyldning for at være travlt optaget ved grillen imens pigerne tager sig af salat og borddækning
Skær stegen i tynde skiver på tværs af kødtrådende. Cuvetten (57,- på tilbud) og hasselback kartoflerne skal i ovnen på samme tid… så start med at forberede det. Tag cuvetten ud af køleskabet, 1 times tid før den skal i ovnen. Cuvette og kartofler sættes i ovnen i 10 minutter, hvorefter temperaturen sænket til 150 grader. Tag cuvetten ud og lad den hvile tildækket i 20 minutter… her skrues der igen op for varmen til 200 grader, og kartoflerne pensles igen med olie. Kog i mellemtiden de grønne bønner i 3 minutter. 780 g cuvette