Saucen er dejlig cremet og har en dyb, varm, indisk-inspireret smag – hvis du ønsker en stærkere curry, kan du sagtens tilføje chiliflager eller lignende
Hele lejligheden dufter af karry og det er duften af min yndlings karry-ret. Første gang jeg fik retten serveret var hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde kokkereret denne lækre gryderet
Jeg har længe haft lyst til en rigtig curry. Det er vist oprindeligt en af Jamie Olivers opskrifter, men jeg tror ikke at den nogenside bliver lavet på helt samme måde hver gang herhjemme, men sådan er det vist med curry
6 personer2 spsk olivenolie2 hakkede løg2 fed hvidløg hakket4 spsk karry pasta gerne den røde2 ds tomater eller 400g tomater hakkede1 dl æblemos eller et æble skrællet og skåret i tern1½ dl yougurth naturel eller creme fraiche eller soyamælk og lidt citronsaft½ tsk spidskommen2½ dl kokosmælk10 usvovlede abrikoser i strimler eller 4 spsk
D. e. f. l. s. t. c. u. r. y. v. i. n. d. k. o. g. b. ø. p. å. a. h. ,. m. æ. E. J. A. F. x. B. -. j. C. K. 2. I. 5. 0. %. 1. 6. (. ). ½. L. H. 3. T. 4. S. 7