Lad kagerne afkøle helt på en bagerist inden de pyntes medfrostingen. Mit Cupcake Tuesday indlæg kommer desværre en dag forsinket, men jeg er endnu ikke helt med efter vores ferie i sidste uge
Det er vigtigt, du fortsætter med at piske indtil sukkeret er helt opløst (tag lidt marengs mellem to fingre og mærk efter sukkerkorn - når sukkeret er opløst kan du ikke mærke korn i marengsen)
derefter ved højeste hastighed i et par minutter – indtil marengsen danner bløde toppe. Er der fyld tilovers, kan det bruges som smørepålæg på brød eller fx til cupcake frosting, så skal det blot piskes i et par sekunder
Cream cheese frosting smager fantastisk, og den er super god til cupcakesmed eksempelvis gulerod eller squash i, men den kan sagtens bruges til mange andre slags cupcakes
Grundopskriften er den samme som den jeg brugte til mine Snickers cupcakes. Efter at marengsen er blevet sprøjtet ud på kagerne, har jeg valgt at brænde dem let med en gasbrænder - det giver en super flot effekt
Jeg stødte en dag på en opskrift med en ny slags topping lavet på en slags marengs. Den originale kage er lavet med marcipan, men det synes jeg er for sødt til kagen når frostingen er så sød
Cream cheese frosting smager fantastisk, og den er super god til cupcakesmed eksempelvis gulerod eller squash i, men den kan sagtens bruges til mange andre slags cupcakes