Man kan lægge kager sammen med det, man kan glaserer kager med det, man kan bruge det i cupcakes og frosting eller man kan bruge det som en slags marmelade til scones eller theboller
For nogle uger siden fik jeg den idé, at jeg ville lave LemonCurd. Jeg havde dog ikke noget særligt at bruge det til og tænkte derfor at jeg ville lave et lille bageeksperiment, hvor lemoncurd blev en del af kagen i stedet for fyld i/på kagen
Min egen favorit er dog LemonCurdCupcakes. Hvis du har brugt hele æg sies massen gennem sigte med små masker, da æggehviderne kan have koaguleret og derved skabe klumper i curden
Jeg valgte at lave birkescupcakesmed en kerne af syrlig og creme lemoncurd, som blev toppet med en smuk hvid marengs, der lige blev brændt en lille smule
For nogle uger siden fik jeg den idé, at jeg ville lave LemonCurd. Jeg havde dog ikke noget særligt at bruge det til og tænkte derfor at jeg ville lave et lille bageeksperiment, hvor lemoncurd blev en del af kagen i stedet for fyld i/på kagen