Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Inregrienser til chokoladefrosting. Jo længere tid der piskes, jo lettere bliver frostingen. De er pyntet medlakrids/hvidchokolade mandler og kugler fra Summerbird
Eksperimenter i øvrigt gerne selv med, om du vil tilsætte hvidchokolade i cupcake-dejen eller holde dig til den klassiske smag, uden den søde chokolade
Merenque frosting. Hak den hvidchokolade groft. Bland hindbær og chokoladen i dejen. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Opskrift på cupcakesmedhvidchokolade. Jeg lagde hjernen lidt i blød for at finde på en ny frosting-smag, og jeg kom på den idé at jeg ville prøve at lave frostingmed smag af passionsfrugt
Sjovt nok er jeg altid mest til chokolade, det er ihvertfald det jeg altid kommer til at købe hvis jeg er ude men jeg må indrømme at disse våde cupcakes slår dem alle
Jeg har bagt disse lækre cupcakes i anledning af min kærestes søsters bryllup. Frosting. Pisk æg, vaniljekorn og sukker til en hvid masse (dette er det eneste tidspunkt dejen piskes med luft, så pisk godt)