derefter kan man kun elske creme brulée. ) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Hvis der er en dessert jeg vender tilbage til igen og igen, så er det altså creme brulée. Det er bare så skønt med en dessert der står klar i køleskabet, så man ikke skal tænke på det på dagen
The crème brûlè is finished when it has a light mushy consistence. 2dl cream2dl milk70g sugar5 yolks½ vanilla stickSugar for burningMixed berries or fruitSplit the vanilla by cutting it lengthwise
En af dagene op til jul, da jeg var ved at gøre de sidste gaveindkøb, faldt jeg over det fineste Crème Brûlée-sæt og ærgrede mig over, at jeg ikke havde nået at få det på ønskesedlen
L. i. t. v. r. g. ,. s. m. a. k. e. p. å. d. n. f. ø. j. o. b. l. c. ". ). . C. è. û. é. F. -. y. D. h. I. T. 6. 5. 1. u. 3. H. S. V. P. 8. 0. 4. E. 2. 7. '. B. O. R. M. N. t L
Jeg har længe gået med en lille drøm i maven om at lave Crème brûlée med hvid chokolade. Her kommer opskriften på Crème brûlée med hvid chokolade, som forresten betyder “brændt creme” eller “brændt fløde”