Kagen er færdig, når den er sprød og gylden. Smuldr med fingrene, til smørret er godt opløst. 1100-200 gram jordbær. 1150 gram melVask og rens rabarber og jordbær. Skær rabarberstilkene i 1-2 cm stykker og halvér jordbærrene. 1Bland vaniljesukker med sukkeret og drys det over bærrene. 1Bruger du bær fra frost, så vil de afgive meget væde. 1Lad frugt/bærrene trække i sukkeret imens du smuldrer dejen sammen. 1Skær smørret i små blokke og "smuldr" det sammen med farin og mel. 1Fordel dejen over rabarber/jordbærrene. 1Skal kagen ikke serveres straks, kan den sættes på køl, og bages senere. 1Crumblen bages ca
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
med kakao og jorbær, med banan og kakao og med kokos og kiwi, en anden form for tærte med rabarber, en "morgenmadscheesecake" med skyr, en sommeragtig drømmekagemedbær, samt en trifli med masser af havreknas, sommerbær og vaniljeskyr
Cobbler adskiller sig fra crumble ved at dejen er mere kikseagtig. En engelsk /amerikansk kage. Jeg vil sænke mig dybt i sofaen med en kop te og en tallerken cobbler under hagen
Fruit crumble. Jeg har på ovenstående billede først givet frosne hindbær i tur i blenderen, så fordelt det på kagen og presset det lidt ned med hænderne
Den blev nydt med creme fraiche, som er og bliver min favorittopping til crumblekager. Følgende billede gør absolut ikke kagen ære, men både Mads og jeg var efterhånden så "hygge-spise-trængende", at jeg ikke havde disciplin til at finde det rette lys til det brændvarme fad
I bladets opskrift var kagen bagt medsolbær, men jeg valgte at bruge rabarber og finturne crumblen. Rør sukker og maizena sammen og bland det medfrugten/bærene
)Vi havde en del frosne brombær i fryseren, som min svigermor har været så sød at plukke til os i sensommeren og de blev til gårsdagens crumble blandet med frosne købejordbær
Ummm Det ville være en skam ikke at komme lidt bær i, det giver kagen et rigtig godt pift. Det er en dejlig sød og utrolig enkel kage, den bliver sprød på toppen og passer godt til en skefuld fuldfed creme fraiche