Hæld blandingen ud over croutonerne i panden, og steg videre i et par minutter. Hvidløgssuppen serveres med sprøde, spicy croutoner, og dem laver du naturligvis også selv for at få det bedste resultat
Anret salat, kylling og croutonerpå en tallerken. Frisk grøn romainesalat, sprøde croutoner, parmasanflager og saftig kylling toppet med en hjemmelavet cæsardressing
Start med at lave croutonerne. Hvidløgscroutoner. Imens croutonerne rister, kan man lave dressingen. Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Del på Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Rist brødternene langsomt påpanden, til de er blevet til helt sprøde croutoner. Vend romainesalaten med dressing, høvlet parmesan og eventuelt sardeller, og drys medcroutoner og sprød bacon
Lækker, børnevenlig pastasalat med hjemmelavede croutoner af toastbrød. Hvede croutoner. Krydr med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande
Skær tomaterne i kvarte og læg på en bageplade med papir. Her er opskriften på basis tomatsuppe. I går fik vi den med ristede rosenkål, bacon og pandestegt torsk
Varm lidt olie på en pande og tilsæt mandlerne. friske ærteskud, lidt hjemmelavet knækbrød og glaskål snittet meget fint på mandolingjernet i stedet - eller et pocheret æg med lidt ærteskum (tynd ærtesuppe blendet lecithin og yndlingskrydderurt, skummet med en stavblender hvor kun skumtoppen bruges)
Eller skærer rugbrødet som croutoner. Mens suppen lige får det sidste, rister du parmaskinken på en hed pande til den bliver sprød og smækker og lægger den til side på en tallerken