Pil hvidløgene og pres to af feddene over brødet. Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton
lidt hvidløgssalt. et daggammelt brød til croutoner. med hvidløgssalt. Læg croutonerne på et bagepapir og rist dem i ovnen samtidig med at tomaterne bages
Rør eddike, olie og presset hvidløg sammen. Vend brødcroutoner i salaten og fordel på to tallerkener. Salat med Andebryst, Croutoner og Grillet Squash til 2 personer. 1 fed hvidløg. 1 fed hvidløg
Tilsæt hvidløg, timian og paprika, lad det stege lidt med, og tilsæt tomatpuré. 13 fed hvidløg. 1Skær fennikel, løg og porre i tern, og hak hvidløgene groft. 1Kom suppen i skåle, tilsæt syltet glaskål (uden lage), croutoner og jomfruhummere
lidt hvidløgssalt. et daggammelt brød til croutoner. med hvidløgssalt. Læg croutonerne på et bagepapir og rist dem i ovnen samtidig med at tomaterne bages
croutoner, mandler og rosmarin. Servér suppen portionsvis og drys med croutoner, mandler og blomkål. 4 fed hvidløg. Hak løg og hvidløg og svits dem i 3 spsk olie, til løgene er let gyldne. 4 fed hvidløg
strimlet icebergsalat, gulerødder, rød peber, agurk, minimajs, champignons, feta (Puck eller anden blød blok-salatost), marinerede hvidløg, croutoner (hvidløg til Christian, Svansøs provence-croutoner til mig) og så noget af det vigtigste