Jeg har efterhånden mange forskellige pandekageopskrifter liggende på bloggen, og som I kunne se i indlægget fra den anden dag, er der lidt, for enhver smag
Fold tynde crepes pandekager til trekanter, som vendes i appelsinsauce på panden og derefter anrettes på tallerkener og serveres med en kugle god vaniljeis til
This morning I made LCHF (Low Carb High Fat) crepes. When making crepes without flour the big challenge is to flip them without them being ruined as they are not so elastic as normal flour crepes are
Opskriften er fundet i kogebogen Pleasures of the Vietnamese Table af Mai pham. De vietnamesiske crepes, banh xeo, er fast inventar inden for vietnamesisk street food grundet deres popularitet - en popularitet, der er fuldt ud forståelig
Jeg havde håbet på nogle lækre, tynde crepes, men dejen var simpelhen for tyk. Næste gang jeg skal lave tynde pandekager, holder jeg mig til den her opskrift som jeg ved virker
Jeg kan blandt andet anbefale passionsfrugtshakes eller sprøde crepes med selvvalgt fyld (min favorit var peanutbutter og nutella), som du kan få fra flere boder
-)) Og vi nåede trods de tabte timer at se store dele af byen, spise to gode middage, crepes og is, besøge basilikaen, shoppe, drikke vin og kaffe og bare nyde byens lyde, duft og atmosfære
Foruden den fik vi fyldte crepes med svampe, en indisk inspireret “okse”ret med brød og aioli (nok en af de bedste aioli jeg har smagt) og en skøn, cremet risotto, som helt klar kan anbefales til alle de glade risotto-elskere
I ordered a manchado (macchiato) and crepes con helado (thin and crispy pancakes with ice cream) because I’ve really creed them, since arriving in Spain