Kom karry på og lad den brænde med i smørret. Skær løg ,gulerødder , chili i grove stykker. Kom tomat pure på og brænd den lidt med inden væsken kommes på
Derfor blev "Spaghetti med kødsauce" udvidet til en portion krydderet tomatsuppemed suppehorn. I løbet af de sidste par måneder er Oskar begyndt, at interessere sig lidt mere for hvad jeg nu går i sving med i køkkenet og det være sig både det "salte" og det "søde"
Cremettomatsuppe Karoline V. Denne suppe er enkel at lave, smagfuld og dejlig cremet. 35 minutter Print Ingredienser 1 rød chili 1 skarlotte løg 2 spsk olivenolie 1 bouillon terning 1 et-feds hvidløg eller 1 fed hvidløg 1 dåse flåede cherrytomater 1 dl fløde 1 tsk urtesalt Instruktioner Hak chili, løg og hvidløg groft og svits det i olien Tilsæt tomater, og bouillon Lad det simre under låg i ca. 20 - 30 min Blend suppen jævn Tilsæt fløde og rør den cremet og jævn Opvarm suppen og smag til med urtesalt Hvis du ønsker en ekstra cremet suppe, kan du med fordel si suppen. 2925 1 rød chili
Finhakk løk, hvitløk og chili, surr det sammen i olje til det blir blankt. De fleste liker tomatsuppe -og lager du den selv med litt ekstra 'stæsj' blir den ekstra god
Cremet, krydret tomatsuppe. Derfor har jeg lavet disse lækre, nemme og saftige oksespyd med masser af gode smagsgivere som chili, spidskommen, kanel, persille mm
Fjern kernerne fra chilien, hak den og kom den ned til løgene sammen med blommetomaterne, dåsetomaterne, bouillonterning, vand og sukker (sukker fremhæver smagen)
Hvis du kan lide suppen lidt mere cremet, kan du tilsætte lidt cremefine. Jeg har senere hen lavet en tomatsuppemed mascarpone som minder lidt mere om Cafe Nordens suppe
Cremet pasta med græskarsauce, edamamebønner og parmesan / Haydari – feta og peberfrugt-dip / Rødbedesmoothie med ingefær og lakrids / Cashewnøddesmør med vanilje og havsalt
Faktisk er denne ikke efterårets første - forleden lavede jeg en lækker tomatsuppe. Suppen har den der dejlige græskarsmag, og så er den dejligt stærk - man har selvfølgelig selv mulighed for at skrue op og ned med mængden af chilipasta