Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
Når kagen er helt afkølet, skæres den ud i små firkanter og serveres med lidt flormelis sigtet over eller med en god skefuld creme fraiche eller en kugle vaniljeis
Og lad mig først sige, dette er en rigtig juicy, kraftig og ikke mindst intens chokoladekage, så hvis man er mere til den smuldrende type kage – så er det altså ikke den her
Den er cremet, den er snasket og den indeholder mine absolut yndlings. Stik en gaffel ned i kagen, hvis dejen stadig klæber tilgaflen, bag den da lidt mere – Ovne er meget forskellige
Det hele blandes til en smeltet cremen og kommes i et fad. Tobleronecreme. Fondanten til blomsterne er indfarvet med lyserød pastafarve, og i midtenaf blomsten har jeg lagt et lag glimmerpudder på
Tag karamellen af varmen og pisk kraftigt, dette vil tykne crementil en smørcreme konsistens. Fyld halvdelen af macarons med cremen & saml dem med en skal der passer i størrelsen
Jeg synes at chokoladekagen er lækker, men jeg er kæmpe fan af, at der er lidt knas og en anden tekstur i selve “sandwichen” som modspil til den bløde og cremet is
Så det får pludselig en succesfuld afprøvet lakridskage med karamelcremetil at ligne venstrehåndsarbejde (hvilket det også er, eftersom jeg er netop venstrehåndet)… Så LEGO Ninjago må I have til gode til jeg ved, om det bliver en succes eller forbliver en af mine mange køkkenhemmeligheder… I dag gælder det lakridskagen
Pisk bærsylt og den hvide chokoladecreme sammen, til det blive en fast creme. Selve kagen består sådan set “bare” af mørdejsbunde og en brombær/blåbær chokoladecreme