Creme til midten af chokoladekage opskrifter

(Dessert) chokoladekage med kakaomælk

(Dessert) chokoladekage med kakaomælk

Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
Hvid chokoladekage med appelsin og solbær

Hvid chokoladekage med appelsin og solbær

Når kagen er helt afkølet, skæres den ud i små firkanter og serveres med lidt flormelis sigtet over eller med en god skefuld creme fraiche eller en kugle vaniljeis
Choko-/Moccamousse kage

Choko-/Moccamousse kage

Den er cremet, den er snasket og den indeholder mine absolut yndlings. Stik en gaffel ned i kagen, hvis dejen stadig klæber tilgaflen, bag den da lidt mere – Ovne er meget forskellige
Kirsebærblomst Kage

Kirsebærblomst Kage

Det hele blandes til en smeltet cremen og kommes i et fad. Tobleronecreme. Fondanten til blomsterne er indfarvet med lyserød pastafarve, og i midtenaf blomsten har jeg lagt et lag glimmerpudder på

Salt Karamel Macarons

Tag karamellen af varmen og pisk kraftigt, dette vil tykne crementil en smørcreme konsistens. Fyld halvdelen af macarons med cremen & saml dem med en skal der passer i størrelsen
Issandwich (uden tilsat sukker)

Issandwich (uden tilsat sukker)

Jeg synes at chokoladekagen er lækker, men jeg er kæmpe fan af, at der er lidt knas og en anden tekstur i selve “sandwichen” som modspil til den bløde og cremet is
Lakridskage med karamelcreme

Lakridskage med karamelcreme

Så det får pludselig en succesfuld afprøvet lakridskage med karamelcremetil at ligne venstrehåndsarbejde (hvilket det også er, eftersom jeg er netop venstrehåndet)… Så LEGO Ninjago må I have til gode til jeg ved, om det bliver en succes eller forbliver en af mine mange køkkenhemmeligheder… I dag gælder det lakridskagen
Eid kage

Eid kage

Herunder kommer opskrift tilsmørcreme. Derfor lavede jeg en smørcreme for at jævne toppen og satte den lidt på køl
Lisbeths Kage

Lisbeths Kage

Pisk bærsylt og den hvide chokoladecreme sammen, til det blive en fast creme. Selve kagen består sådan set “bare” af mørdejsbunde og en brombær/blåbær chokoladecreme