I den oprindelige opskrift er der cremefraise, men da min kæreste ikke må få laktose, er dette fjernet og så har jeg tilføjet en smule vand i stedet for
Magnus spiser gerne brød eller boller til morgenmad, så det varvigtigt at få lavet en god solid bolle, der indeholder en masse kostfibre og gode egenskaber
Form bollerne med hjælp af en ske. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. 1 dl cremefraise. Lad bollerne efterhæve mens ovnen varmes op til 220 grader. Bag bollerne i cirka 20 minutter. 1 dl cremefraise
Fedtindholdet er lavt, og sammen med det høje protein indhold, er det et godt alternativ til for eksempel cremefraise, hvis man ønsker at spare på fedtet
Smager fortræffeligt på fristbagt rugbrød, hvidt brød og boller. 2 dåser tun i vand (vælg en kvalitetstun)1 dl cremefraise 18%1/2-1 tsk sambal oelek2 stilke snittet bladsellerisaltpeberBland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. 1 dl creme
Rør cremefraise, salt og sukker i. Boller med græskar, -kerner, gulerod og solsikkefrø. Op til Halloween sælges der græskar i stor stil, og jeg fik den ide, at bruge hokkiodo græskar i nogle boller sammen med nogle revet gulerødder
Rør lunkent vand, cremefraise og gær sammen. Nogle af de allerbedste spinatboller. Det tager lidt tid at bage disse spinatboller, i forhold til nogle simple hvedeboller
Rør cremefraise, salt, sukker, vanilje og kardemomme i. Hvedeboller med vanilje og kardemomme. Da jeg var hos lægen, kiggede jeg i et af de fremlagte blade, og så nogle boller formet som blomster