Creme fraiche til bagekartofler opskrifter

Fyldte bagekartofler

Pisk kartoflen til mos sammen med flødeosten og cremefraiche. Så bare kom igang med at lave dette skønne tilbehørtil stegen næste gang
Ungarnsk Gullashsuppe

Ungarnsk Gullashsuppe

Smag suppen til og servér den rygende varm med en stor skefuld kold cremefraiche. Jeg må også tilstå, at jeg desværre ikke har nået alt det jeg gerne ville have nået, men hvad pokker det går jo nok alt sammen alligevel
Den perfekte bagte kartoffel

Den perfekte bagte kartoffel

Bland cremefraiche med purløg, revet ost og smag til med salt. Kom cremefraiche i din nybagte kartofel
SPRØDE FRITTER & CHILI MAYO

SPRØDE FRITTER & CHILI MAYO

Chili mayo er nok min favorit dip til fritter. Den er nem at lave og passer perfekt til sommerens (forhåbentlig) mange grillaftener

Jacket potato med chili con carne

Fyldet kommes i en skål og røres sammen med cremefraiche og purløg. Derudover har jeg altid, eller ihvertfald så længe jeg kan huske, været helt pjattet med bagte kartofler som tilbehør
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Når røstien er færdig kommes fordeles stenbiderrogn, rødløg og dild ovenpå og den serveres med citron og cremefraichetil
Tartiflette

Tartiflette

Fordel cremefraiche ovenpå og skær osten tværs igennem, så du får to store stykker. En dag til frokost fandt vi en lille hyggelig restaurant oppe i terrænet, hvor man kunne få tartiflette, som jeg ikke anede hvad var
Fyldte bagekartofler

Fyldte bagekartofler

Kartoflerne halveres og fyldet tages ud med en ske, men pas på du ikke når helt ud til skrællen. Det udskrabede kartoffel røres sammen med de øvrige ingredienser og fyldes tilbage i skallerne
Kalkunbryst på grøntsagsbund

Kalkunbryst på grøntsagsbund

Tilbagekartoflerne laves en dressing af cremefraiche, citronsaft, persille, salt og peber. Hvis man laver bagekartoflertil, kan man med fordel bage dobbelt så mange som man skal bruge - så kan man lave fyldte bagekartofler dagen efter
Kartoffel porre suppe

Kartoffel porre suppe

Steg indtil hvidløgene er let brunede. Melede kartofler, som bagekartofler, koger nemmere ud. Tilsæt porrerne og steg dem indtil de er gennemsigtige og vandet er kogt fra