Smag suppen til og servér den rygende varm med en stor skefuld kold cremefraiche. Jeg må også tilstå, at jeg desværre ikke har nået alt det jeg gerne ville have nået, men hvad pokker det går jo nok alt sammen alligevel
cremen med cremefraiche eller rygeost. Blend kartofler med urter, smør og smag til med salt og peber. Anret den kolde kartoffelcreme med laksefrikadelle, asparges, ærter og strøg sprød spelt over
Hak kaper groft og rør dem sammen med cremefraiche, pickles og karry. Jeg har i lang tid haft lyst til at lave denne ret, sådan helt fra bunden, men blev måske lidt skræmt, fordi jeg troede, at det ville tage lang tid, især med hjemmelavet remoulade
Fyldet kommes i en skål og røres sammen med cremefraiche og purløg. Derudover har jeg altid, eller ihvertfald så længe jeg kan huske, været helt pjattet med bagte kartofler som tilbehør
Fordel cremefraiche ovenpå og skær osten tværs igennem, så du får to store stykker. En dag til frokost fandt vi en lille hyggelig restaurant oppe i terrænet, hvor man kunne få tartiflette, som jeg ikke anede hvad var
Kartoflerne halveres og fyldet tages ud med en ske, men pas på du ikke når helt ud til skrællen. Det udskrabede kartoffel røres sammen med de øvrige ingredienser og fyldes tilbage i skallerne
Tilbagekartoflerne laves en dressing af cremefraiche, citronsaft, persille, salt og peber. Hvis man laver bagekartoflertil, kan man med fordel bage dobbelt så mange som man skal bruge - så kan man lave fyldte bagekartofler dagen efter
Undervejs sker der altid et eller andet uforudsigeligt, uventet eller en god ide opstår, så vi når stort set aldrig frem til det samme resultat som i opskriftbogen
Steg indtil hvidløgene er let brunede. Melede kartofler, som bagekartofler, koger nemmere ud. Tilsæt porrerne og steg dem indtil de er gennemsigtige og vandet er kogt fra