Rør en dressing af creme friache, mayonnaise og sennep. Hønsesalat med æble i peberrodscreme. Blandt de mange klassiske julefrokostretter fandt jeg til min store glæde familiens favoritopskrift på hønsesalat i peberrodscreme
Cremefraiche blandes med mayo, salt, peber og smages til med wasabi efter smag. Bland dressingenmed grøntsagerne og sæt på køl gerne et par timer før servering
Æblerne, bladsellerien, vindruerne, og valnødderne blandes sammen medcremefraichen. cremefraiche. Bland cheasy fraiche tyttebærsyltetøjet og den grove salt sammen og lad det stå i køleskabet i mindst en halv time
Bland først alle krydderierne i cremefraichen, så dressingen er parat. ½ bakke cremefraiche. Dressing. Rucolaen skylles grundigt og vendes med lidt olivenolie
Bland cremefraiche,mayo, peberrod,salt, peber, fint hakket rødløg, sennep og purløg i en skål. Bland sammen meddressingen og vupti – tilbehør der er både smukt og velsmagende
Rør dressingen sammen af yoghurt, cremefraiche, revet peberrod og smag til med salt og peber. ) Fordel æbleskiverne på fadet med laks og salatblade, drys det smuldrede rugbrød over, og fordel derefter den høvlede peberrod henover