den tigger efter at blive serveret med vanilje is, cremefraiche, flødeskum eller græsk yoghurt. eks at tilføje lidt hakket mynte, nødder, chokolade eller lakridsgranulat
Saft og skal af en halv citron. Jordbær og en stilk mynte. Tilsæt derefter de udstenede dadler, citronskal - og saft og kør i foodprocessoren, til massen er homogen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Rør cremefraiche eller sojayoghurt med hvidløg, citronsaft, citronskal, mynte og olie. Denne ret kan både laves med oksekød og cremefraiche eller helt vegansk, uden at det kræver de store krumspring
Herefter laver du dressingen til kartoffelsalaten af citron, cremefraiche og olivenolie. 1 revet løg2 fed revet hvidløg1 spsk olivenolie1 spsk paprika3 dl tomatketchup1 spsk dijonsennep1 spsk honning2 tsk chilipulver4 spsk citronsaftSalt og peberKartoffelsalat. 500 g kogte, kolde kartofler3 spsk olivenolieSaft fra en halv til en hel citron125 g cremefraicheSalt og peberEt bundt fint skåret radiserEn håndfuld hakket mynte og purløgSådan gør du. 4 spsk citronsaft