Agurk og mynte blandes herefter med cremefraiche og blandingen smages til med salt. 1 hel kylling, rensetSalt og peberCitronskiver af en citron3 dl ris9 dl hønsefond2 kanelstænger8-10 kardemommekapsler3 fintrevne gulerødder1 håndfuld rosiner1 håndfuld mandler Citronsaft1 stor agurk1,5 dl cremefraiche1 håndfuld myntebladeTænd ovnen på 200 grader. 1,5 dl cremefraiche
Server chilien med cremefraiche, koriander og limebåde samt ris eller godt brød. Denne chili con carne er lidt speciel, fordi man kommer kødet i efter man har tilsat de hakkede tomater
Rør cremefraiche, salt og sukker i. Jeg har rørt noget af pulpen i dejen til nogle grove, koldhævede boller sammen, og jeg har tænkt mig at bruge resten til deller eller i vafler
Det bliver en omgang quesadillas med kylling serveret med guacamole og cremefraiche. Derfor købte jeg et par boller hos Salling, hvilket gjorde aftensmaden endnu nemmere og de smagte nu ganske godt deres boller
Det var store krav, det ved jeg godt, men der er jo ikke andet for end at gøre et forsøg og samtidig fik jeg brugt en fedtfattig og uåbnet cremefraiche, som var blevet for gammel