Creme brulee uden fløde opskrifter

Creme Brulée.

Creme Brulée.

piskefløde. Hvis der er en dessert jeg vender tilbage til igen og igen, så er det altså creme brulée. Bland det sammen med piskefløde og mælk og bring det i kog sammen med den tomme vaniljestang
Crème Brûlée med julekrydder ♥

Crème Brûlée med julekrydder ♥

Crème brûlée er en kjent Fransk dessert -og betyr brent fløte. Den er silkemyk og har en herlig, knasende karamellisert topping
Crème Brûlée with berries

Crème Brûlée with berries

2dl cream2dl milk70g sugar5 yolks½ vanilla stickSugar for burningMixed berries or fruitSplit the vanilla by cutting it lengthwise
Crème Brûlée ♥

Crème Brûlée ♥

L. i. t. v. r. g. ,. s. m. a. k. e. p. å. d. n. f. ø. j. o. b. l. c. ". ). . C. è. û. é. F. -. y. D. h. I. T. 6. 5. 1. u. 3. H. S. V. P. 8. 0. 4. E. 2. 7. '. B. O. R. M. N. t L
Crème brûlée

Crème brûlée

Brûlée er fransk for brændt – altså brændt creme. Det er nemt, og det smager så fuglene synger, uden at du skal lægge de store kulinariske evner i projektet

Crème Brûlée ♥

Crème Brûlée er en kjent Fransk dessert -og betyr brent fløte. Desserten er veldig enkel å lage og kan stekes dagen før servering
Créme bruléetærte

Créme bruléetærte

Rul dejen tyndt ud (den skal bare lige kunne holde på cremen) og beklæd en tærteform med den. Tærten skal serveres kold og gerne fra køleskabet (den kan godt stå en dags tid, uden det gør noget)

Cremet gulerodshummus

Luksus gammeldags æblekage med kaffe-chokoladecreme, flødeskum og ristede hasselnødder, hvor jeg dampede æblerne i ovnen på kompotfunktionen
Crème Catalan  ((♥))

Crème Catalan ((♥))

(6 porsjoner)6 eggeplommer. 140 g sukker. 2 kanelstenger. 1/2 sitron, skallet. 1/2 appelsin, skallet. 5 dl fløte
Minitærter med gedeost og asparges

Minitærter med gedeost og asparges

Det startede egentlig med, at jeg skulle købe to oste og bage et knækbrød. Og at Mads skulle købe et stykke godt pålæg hos slagteren ved siden af hans arbejde
Nytårsmenu 2012, del 2: Rødbede, gedeost, æggeblomme

Nytårsmenu 2012, del 2: Rødbede, gedeost, æggeblomme

Syltelagen skal desuden bruges til at lave en sauce. Konsistensen bliver tyk og cremet, men ønsker man de skal blive mere faste som et hårdkogt æg (hvilket fungerer fint i retten), sæt da ovnen til 70 det sidste kvarter
Kaffekærlighed og give away

Kaffekærlighed og give away

Den her har jeg ikke smagt før nu - cafe latte med cremebrulee smag, det lyder umiddelbart lidt ulækkert men den er faktisk rigtig god hvis man godt kan lide lidt sødere kaffe

Postkort fra vores rejse til Budapest

Prøve en donut med cremebrulee fyld. Man kan spise sig mæt i Waygu bøf og drikke den dyreste vin på kortet – og stadig gå hjem uden at din bankmand ser rødt
Marengs

Marengs

Hvis du nu står med æggeblommer tilovers, så kan du eventuelt lave cremebrulee. Smelt chokoladen over vandbad, og kom den smeltede chokolade i en engangssprøjte uden kanyle eller i en pipette, eller lav et lille kræmmerhus af smørrebrøds- eller bagepapir med et meget lille hul i, og fyld chokoladen i det, og sprøjt øjne på toppene