Hvis der er en dessert jeg vender tilbage til igen og igen, så er det altså cremebrulée. Cremen må gerne blævre lidt når du tager dem ud - de skal nok sætte sig i køleskabet
en halv time - til cremen har sat sig. Kombinationen af den kolde, bløde vaniljecreme og det sprøde varme sukkerlåg er og bliver en klar dessertfavorit
L. i. t. v. r. g. ,. s. m. a. k. e. p. å. d. n. f. ø. j. o. b. l. c. ". ). . C. è. û. é. F. -. y. D. h. I. T. 6. 5. 1. u. 3. H. S. V. P. 8. 0. 4. E. 2. 7. '. B. O. R. M. N. t L
Hak skeen igennem den lækre karamel og nyd den cremede vidunderlige dessert det nu engang er. Crème brûlée – trods at dette er en klassisk, vel sagtens ikonisk dessert, har jeg ikke haft den store erfaring med den lille ret før