Denne proces fortsætter til alt smørret er brugt og du har en dejlig tyk og cremet sauce. Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter
bearnaise essens. 1 spsk bearnaise essens. Jeg har nu lavet denne panderet nogle gange, og jeg simpelthen så begejstret for den at jeg må dele den med jer
En af disse særlige lejligheder var i fredags, hvor jeg havde date med min dejlige mand, som jeg ikke ser så ofte for tiden… Vi hyggede med Bøf, Bearnaise, Rødvin, Børn og Disney
Pisk æggehviderne stive og gem blommerne i køleskabet til en god gang bearnaise Vend hviderne i nøddeblandingen og mas ned i et tærtefad foret med bagepapir, så der er en lille kant på
Og cremen af cremen indenfor sauceverdenen MÅ være bearnaise. Bearnaise sauce. Når bearnaisesaucen er tyk, luftig og cremet smages den til med cayennepeber, salt og peber og der tilsættes masser af frisk hakket estragon
Jeg vil anbefale, at du bruger en toastost (de der single-pakkede osteskiver, man kan købe i supermarkedet), da det smelter nemmest og er dejligt cremet i konsistensen
Her kan du se opskriften på en kold bearnaisesovs, en cremet kold dressing/sauce lavet på feta og hvidløg samt en lækker basilikum-hvidløgsdip, som er perfekt til små ristede kartofler
En ægte klassiker. Og ærligt talt, en af mine yndlingssaucer. Og ligesom med mange andre klassiske opskrifter, fx den ærefrygtindgydende crème brûlée, så er det slet ikke så svært som man går og tror