Panna cotta er muligvis en af mine yndlingsdesserter. Inden jeg smagte det for første gang, havde jeg en forestilling om, at panna cotta var en ret besværlig dessert
Panna Cotta er en italiensk dessert som kort fortalt betyr «kokt fløte». Etter fem minutter så presser du vannet ut av gelatinen, har det i bringebærene slik at det løser seg opp og legger et tynt lag på lakrispannacottaen som nå er stivnet
I. n. s. p. i. r. e. t. a. f. o. k. å. b. l. g. w. c. h. d. v. j. ø. D. m. ,. æ. W. '. ). 6. P. 2. 5. 0. u. 1. y. F. H. –. U. T. 3. -. 4. K. é. S. B. L
Server panne cotta med bærrerne i vin og honning. ¾ dl mælk 2 stænger vanilje 1 citron, revet skal af usprøjtet 3¾ dl piskefløde 2 blade husblas 70 gr flormelis Hæld mælken i en lille gryde