Cotta opskrifter

Panna cotta m/hvid chokolade

Panna cotta m/hvid chokolade

N. å. r. m. a. n. h. s. p. i. t. d. e. ,. æ. k. v. g. o. f. l. F. -. j. u. P. b. T. 4. 6. 1. /. 2. ø. 5. 0. (. ). c. L. y. J. S. B. M
Panna cotta

Panna cotta

Panna cotta er italiensk og betyder ’fløde kogt’ altså ’kogt fløde’, og allerede her begynder det jo at lyde lovende
Panna Cotta - italiensk vanille budding

Panna Cotta - italiensk vanille budding

Kom  husblassen i blød i rigeligt kold vand. Tag kornene ud af vanillestangen. Skræl skallen af 1 citron med kartoffelskræller eller skarp kniv
Panna Cotta med lime

Panna Cotta med lime

Panna Cotta al lime. En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime
Panna cotta med æble og karamel

Panna cotta med æble og karamel

Panna cotta er muligvis en af mine yndlingsdesserter. Inden jeg smagte det for første gang, havde jeg en forestilling om, at panna cotta var en ret besværlig dessert
Lakris-Panna Cotta med bringebærgelé

Lakris-Panna Cotta med bringebærgelé

Panna Cotta er en italiensk dessert som kort fortalt betyr «kokt fløte». Etter fem minutter så presser du vannet ut av gelatinen, har det i bringebærene slik at det løser seg opp og legger et tynt lag på lakrispannacottaen som nå er stivnet
Panna cotta med yoghurt og kiwi

Panna cotta med yoghurt og kiwi

I. n. s. p. i. r. e. t. a. f. o. k. å. b. l. g. w. c. h. d. v. j. ø. D. m. ,. æ. W. '. ). 6. P. 2. 5. 0. u. 1. y. F. H. –. U. T. 3. -. 4. K. é. S. B. L
Panna cotta med lime, jordbær & honning

Panna cotta med lime, jordbær & honning

oppskrift på den Italienske desserten Panna Cotta, som betyr kokt fløte. Nå kommer det en til. På norsk kan vi vel kalle den for det det er
Panna cotta med blåbær i kirsebærvin

Panna cotta med blåbær i kirsebærvin

V. i. h. a. v. d. e. g. æ. s. t. r. f. ,. o. l. j. n. k. m. N. p. b. å. u. -. ø. D. S. H. 4. (. ). 6. 5. 1. c. 2. 0. F. 3. K. L. 7. y. 8. 9. R. /. t g
Panne cotta med bær i vin og Fanø honning

Panne cotta med bær i vin og Fanø honning

Server panne cotta med bærrerne i vin og honning. ¾ dl mælk 2 stænger vanilje 1 citron, revet skal af usprøjtet 3¾ dl piskefløde 2 blade husblas 70 gr flormelis Hæld mælken i en lille gryde