De lækre cookies er fyldt med mørk chokolade, hasselnødder oglakrids. Det er stærk i smagen og jeg er ellers ikke så vild med det, men i kombination medchokolade i cookies så smager det rigtig godt
Hak chokoladeog mandler groft, og bland det med resten af dejen. De her cookies er ekstra sprøde og fylder ingenting i maven, hvilket hurtigt kan resulterer i, at man spiser nogle stykker
Men i stedet for at gå øverst på hylderne, hvor alt det syndige ligger, så lav i stedet disse små cookies som er spækket med andre gode sager end det hvide sukker
Sæt ti kugler af massen af på en bageplade med god plads imellem kuglerne. Tilsæt alle de andre ingredienser pånær chokoladeog blend til du har en ensartet masse
Og hvad passer bedre, end små (u)hyggelige knogle-cookies, når vi jo har ramt oktober måned ogdermed Halloween måneden, samtidig med, at pigerne fra studiet kiggede forbi til aften-hygge igår aftes
Dernæst serverede jeg ISIS chokoladecookiesog Haribo's stevia lakrids. at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Jeg har således lavet denne med mørk chokoladeog hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokoladeog appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Og lige i tiden er jeg vild med kombinationen af lakridsogchokolade. Tryk godt sammen om isen og rul eventuelt kanten i lakridskrymmel, salmiakflager eller finthakket chokolade
- med hvid chokoladeOg hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med HARIBOs nye lakrids variant "Balck Blocks", som er en blanding mellem blød, sød og salt lakrids, så er det absolut på tide at få det gjort