I sidste uge så jeg madprogrammet Spis og Spar på DR1 – og kokken Jesper Vollmer kom med en opskrift på store, lækre syndige chocolate chip cookies – oprindelig fra bloggen louiogbearnaisen
Rør flormelis og vaniljesukker i sammen medæggeblommerne. Kagerne hæver op undervejs og ønsker du cookies, der er bløde i midten, så tag kagerne ud her, ellers vent nogle minutter til kagerne er "faldet sammen" igen, så bliver de helt sprøde
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Form massen til små kransekagecookies, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Riv skallen af citronerne, og rør marcipanmassen med citronskal, kokossukker og æggehvide
Den er tilmed meget fiberrig i konsistensen (fordi den er proppet med lækre havregryn), hvilket gør at den mætter en del, samtidig med at den trætter kæberne en smule, og derved gør dig endnu mere mæt
Form massen til små kransekagecookies, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Riv skallen af citronerne, og rør marcipanmassen med citronskal, kokossukker og æggehvide