C. O. N. F. I. T. A. D. E. L. Å. R. M. K. Y. Ø. S. i. l. j. u. f. k. v. a. t. d. n. e. s. g. ,. m. h. r. b. å. o. c. æ. y. ø. p. 6. 8. 2. (. ). G. 1. 5. 0. 3. -. V. Æ. B. /. 4
Lidt andefedt/stegesky fra den confiterede and (kan udelades). Rør i det fra tid til anden. Anden varmer du op, og gerne således at skindet er sprødt til sidst
Confit de canard er efterhånden gået hen og blevet allemandseje. Det er blevet meget lettere at finde både andelår og andefedt i supermarkedernes kølesdiske
Opskrift på confiteret kylling. Andre ingredienser. Tag dem herefter ud af posen, og giv dem et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie/smør til skindet er sprødt
boller og and – jeg oooorker ikke at tælle sammen. Andre ingredienser. Andet. Flæk bollerne, i med kålen og en masse and og en god håndfuld sprøde andesvær
Her er min nyfortolkning af pizzaen, som jeg faktisk aldrig brød mig om, men som alle andre åd i store mængder (jeg var mere til de pizzaer, hvor bunden næsten ikke kunne ses for forskellige typer kød)
Confiteretgråand. Tag anden ud af posen,lad den køle lidt af og pil herefter kødet af. Gem i øvrigt stegevæsken – når den har været på køl lidt, kan du skrabe fedtet af og bruger til noget andet, ligesom der er en skøn andebouillon tilbage også
Confiteretandelår. Vores fryser byder ofte på confiterede andelår, og det er jo en helt fantastisk spise og nok den bedste slags "fastfood" jeg kan servere for min mand
Om ikke andet, så køb Michel Roux’ kogebog “Mit franske køkken” (anmeldelse her), og kast et blik på hans billede – så får man lyst til at sætte tænderne i skidtet med det samme
tænker du nok, ja en pizza med And. Andelårene kan man enten købe på dåse eller lave selv, evt. Og her til morgen startede vi med pandekager lavet af pigerne, næsten helt af dem selv