I de fleste opskrifter på coleslaw trækker kålen i dressingen i flere timer, før den serveres, men i denne variant er marinade og dressing to forskellige ting
Colaslaw dressingen kan laves på rigtig mange måder… Jeg kan rigtig godt lide smagen af den færdige, man kan købe i Rema, men der er både sukker og alle mulige andre spændende sager i også – nej så hellere lave den fra bunden
Lækker coleslaw salat med tahindressing. din coleslaw i en lækker burger med Barbecue Pulled Jackfruit og grillede portobellosvampe, i stedet for burgerboller som vist på billedet
Vend hvidkål og guledødder i dressingen. Til 4 pers. Det skal du bruge. 150g gulerod. 200g hvidkål. 150g skyr (Du kan bruge kvark eller græsk yoghurt i stedet for skyr)
Fyld alle ingredienserne til dressingen i en foodprocessor eller blender, og blend godt. Klassisk amerikansk coleslaw kan godt være en slasket og mayonnaisetung omgang
Bland grøntsagerne i dressingen og sæt på køl til den skal spises. Denne coleslaw, der ellers ikke mangler opskrifter på her på bloggen, er både nem og velsmagende
Derefter røres dressingen i, og coleslaw'en er klar til servering. Dressing. Dressingen blandes sammen. Jeg elsker den trend der er kommet med pulled pork