En lille sjat cognac . Smag til med cognac, salt og peber. FORORD. Svampe, som champignoner o. lign. er en fantastisk grøntsag, der kan bruges i saucer osv
Den cognac kan sagtens være den, der bruges til sovsen bagefter, så det er ikke spild. Er dine peberkorn tørrede, som mine var, skal de udblødes i en sjat cognac i et par timer
Giv svesker og dadler et bad i cognac. Så, gider ikke skrive mere, opskriften på sovsen må du finde et andet sted hvis du ikke selv kan finde ud af det
Min hovedret bestod af cognac flamberet oksemørbrad med puré af sød kartoffel grønne asparges med panchetta omkring, stegte kartofler i grønne urter og med en cognacsovs
Hæld cognacen ved og lad den koge ind. Hvis du serverer postejerne som julemad så giv rødkålssalat til samt brunede kartofler og en sovs efter smag og behag
Reducer evt sovsen for mere smag og konsistens, mens kød og urter holdes varme. Hvis du har lavet en pastasovs, kan du med fordel håndblende sovs og urter lidt samt trevle kødet