Opskriften kommer fra ClausMeyers bog "ClausMeyerssalatværksted". I søndags var jeg til min søster fødselsdag og i den anledning lavede jeg en rigtig dejlig salat, som I får opskriften på her
Opskrifterne er udvalgt af ClausMeyer og Lars Scheel (køkkenchef i Meyers Køkken og Deli) og repræsenterer et, ifølge dem selv, miks af egne tilblivelser, familieklassikere, samt alle yndlingssalaterne fra Meyers Køkken, Kantiner, Madhus og Deli
Festivalen er et kunstnerisk eksperiment i samarbejde mellem Aaron Dessner og Bryce Dessner (The National), ClausMeyer (Meyers) og bryggeren Mikkel Borg Bjergsøe (Mikkeller)
Endnu en gang blev "ClausMeyerssalatværksted" taget frem, da der skulle kreeres en salat. Opskriften her er dog ikke helt identisk med Meyers, da jeg har tilladt mig at ændre lidt i den
Mit grønkål skulle bruges til denne grønkålsalat fra ClausMeyers Almanak. Jeg supplerede min salat med rugbrødknas lavet af "gammelt" rugbrød i ultra tynde skiver, penslet med olie, drysset med salt og bagt sprøde i ovnen
Opskriften er fra ClausMeyers Almanak (en fantastisk kogebog. Server med salat og evt. Igår var jeg på besøg hos min farmor og kom ret sent hjem, så jeg lavede noget hurtig mad
Dressingen er en variant af ClausMeyers. Jeg begynder så småt at finde opskrifter frem fra bag i hovedet på retter, som har været lidt no-go, eller i hvert fald kun til helt særlige anledninger, inden vi startede på lchf
Igen i dag er jeg blevet inspireret af ClausMeyerssalatværksted, denne gang med en fennikelråkost, som jeg lige gav et ekstra pift med granatæble, som min mor havde taget med hjem fra Egypten
Her til jul har jeg fået to skønne kogebøger – den ene er ClausMeyer’s ‘Chokolade’ og den anden Tina Scheftelowitz’s ‘Suveræn Suprise’, som jeg med største fornøjelse læser og har læst
I øvrigt medbringende min rugbrødsopskrift (som i virkeligheden er ClausMeyers opskrift) her fra bloggen – også selv om hun har fundet ud af, at man ikke kan købe rugmel i Peru