Claus meyer opskrifter brød opskrifter

Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med ClausMeyer af min søde svigermor. Den indeholder så mange gode opskrifter på forskelligt brød, som bare bliver godt, hver gang jeg bager det
Verdens bedste økologiske brød

Verdens bedste økologiske brød

Mit gennembrud kom, da jeg en dag, som så mange gange før, kiggede i ClausMeyers fremragende bagebog "Meyers Bageri" og beundrede de flotte brød
Glutenfri kanelsnurrer

Glutenfri kanelsnurrer

- Efter opskrift af ClausMeyer. og tilsætninger, som oftest kommer i glutenfrie brød, boller og kager
NOMA

NOMA

Vi bestilte kaffe, som var fra Estate Coffee, som ClausMeyer i øvrigt også ejer. Nogle af grenene i blomsteranretningen var i virkeligheden malt knækbrød, udformet som grene
Brunsviger - luksusversion

Brunsviger - luksusversion

Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i ClausMeyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger

Pragtfulde naanbrød

Opskriften er oprindelig fra ClausMeyersMeyers Bageri”, en bog der absolut kan anbefales. “Hold da op hvor smager det godt”, ja sådan noget skal man høre på mens man sidder og spiser sin aftensmad… Og jeg må sige at alt ros var velfortjent Disse naanbrød blev intet mindre end perfekte, både sprøde, bløde og tilpas krydrede
Knasende sprødt sommerhit

Knasende sprødt sommerhit

Opskrifterne er udvalgt af ClausMeyer og Lars Scheel (køkkenchef i Meyers Køkken og Deli) og repræsenterer et, ifølge dem selv, miks af egne tilblivelser, familieklassikere, samt alle yndlingssalaterne fra Meyers Køkken, Kantiner, Madhus og Deli
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Jeg har valgt denne rugbrødsopskrift fra kogebogen Almanak (af ClausMeyer), som er en helt fantastisk bog
Focaccia med hvidløg og flagesalt

Focaccia med hvidløg og flagesalt

Denne opskrift er inspireret af en opskrift jeg så i et dameblad - da jeg senere kiggede i ClausMeyers Almanak bog, så jeg opskriften mindede utrolig meget om hans Foccasia med ramsløgsalt
Morgenfrueboller

Morgenfrueboller

Boller med surdej er tilsat noget mindre groft mel end ellers, men da det er ret nyt for mig at bage på denne måde, så har jeg undladt at afvige alt for meget fra den originale opskrift fra ClausMeyer
varme hveder

varme hveder

Derfor brugte jeg ClausMeyers opskrift, og den vil jeg helt sikkert bruge igen. De sidste par år har jeg eksperimenteret med lidt grovere udgaver af den klassiske hvede, efter opskrifter jeg ikke kan huske, men i år ville jeg have en helt almindelig, hvid hvede - det er så sjældent, at jeg får hvidt brød, så jeg syntes det var på tide
Skinke med lun tomatkompot og croutoner

Skinke med lun tomatkompot og croutoner

Lækker lille ret baseret på en opskrift af ClausMeyer. Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg lavede selv min surdej efter ClausMeyers opskrift. Jeg har længe gerne villet bage mit eget rugbrød, men det har virket så besværligt og derfor er jeg ikke nået til det